Voor iedereen een traphek!

Het beste voor uw baby

Bekijk alle traphekken

Traphekje

Traphekje

Een traphekje is onmisbaar voor u als ouder. Met een traphekje houdt u kinderen weg van gevaarlijke situaties. Hoewel een traphekje impliceert dat het alleen om het trappengat gaat, is dit product ook in veel andere situaties handig en soms zelfs noodzakelijk om te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u een openhaard hebt. Of als u kinderen uit de keuken of schoonmaakkast wilt houden. Met een traphekje hebt u daarvoor een eenvoudige oplossing gevonden. Door Traphek.eu is een traphekje slechts een kleine investering: u betaalt door ons altijd de laagste prijs. Traphakje.eu is een initiatief van VanAstenBabySuperstore.nl. Hier staan alle aanbiedingen voor de beste traphekjes uit ons assortiment. Wij hebben een ruim aanbod waarin u altijd het traphekje vindt dat u zoekt.

Soorten traphekjes

Er zijn verschillende soorten traphekjes verkrijgbaar. Het meest bekende traphekje is het hekje met pilaren. Hiervan hebben wij verschillende modellen in ons assortiment. Kijk bijvoorbeeld naar onze Lindam, Geuther en Childhome hekjes. Maar er zijn meerdere innovatieve ontwerpen bijgekomen de laatste jaren. Een traphekje van Kiddyguard bijvoorbeeld. In plaats van pilaren wordt hier gebruik gemaakt van een stevig doek. De breedte van het doek is maximaal 120 cm. Een Kiddyguard is door het doek erg gebruiksvriendelijk; u hoeft de breedte niet te installeren. Ideaal voor het geval u het traphekje wilt verplaatsen of wanneer u verschillende traphekjes wilt installeren.

Uw traphekje snel in huis

Online bestellen is voor u stukken gemakkelijker. Met slechts een paar klikken op de knop haalt u al een traphekje in huis. Wij zorgen er voor dat uw bestelling snel en zorgvuldig in huis is. Bovendien profiteert u bij Van Asten van fantastische voordelen:

  • – Gegarandeerd de laagste prijs
  • – Ruilen of geld terug gewoon mogelijk
  • – Snelle levertijd van maximaal 48 uur
  • – Bezorging in Nederland en België.
  • – U betaalt veilig online

Een traphekje of bedhekje vindt u onder andere op de volgende webwinkels.

Traphekje: op Traphek.nl, Babysupershop.eu en Vanastenbabysuperstore.nl

Bedhekje: op Traphek.be, Babysupershop.be en Vanastenbabysuperstore.nl

Natuurlijk kunt u voor de aanschaf van een traphekje of bedhekje ook terecht bij een fysieke winkel, zoals Vanastenbabysuperstore te Tilburg – naar Koopboulevard Leyparc

Meest verkochte traphekken

Andere babyartikelen

Top merken traphekken